Over ons

Yeti acoustics: dé bron voor uw High-end Audio

Wij houden van hifi. En mede door deze liefde zijn we in deze wereld actief geworden. We verzorgen in- en verkoop van apparatuur en kunnen ook uw apparatuur modificeren en repareren. Door deze activiteiten zijn we ook bekend met vele merken in vele klassen.

Yeti acoustics produceert ook zelf apparatuur. Zo zijn we gespecialiseerd in stroomverdeling en bekabeling. Zowel power als signaal als netwerkbekabeling. Ook kunnen we uw netwerk optimaliseren en uw systeem naar wens aanpassen.

Natuurlijk gaan we niet over één nacht ijs. We zijn al jaren actief in de HiFi wereld en zoeken – net als u – al jaren naar de perfecte weergave. Mede door deze zoektocht zijn we ook zelf producten gaan ontwikkelen. Dat heeft geresulteerd in zowel zelf ontwikkelde power conditioners als bekabeling en zelfs een klasse A eindversterker.

We bouwen uitsluitend compromisloze producten. Zowel onze klasse A versterker als onze kabels, netwerkproducten en conditioners bestaan uit de beste componenten. Puur omdat we gewoonweg alleen het beste goed genoeg vinden.

Of het nu gaat om een power-conditioner, versterker of switch: wij zijn van mening dat compromisloze producten ook compromisloos moeten worden getest. Zowel gehoormatig als meettechnisch. Het gaat uiteindelijk om het ‘wow-effect’. Dat streven we bij elk product na!

Daarom testen we onze producten zowel op ons eigen referentiesysteem dat bestaat uit uitsluitend high-end audio-apparatuur als op professionele meet-apparatuur. Ook sturen we regelmatig onze producten toe ter beoordeling. Deze terugkoppeling is bijzonder belangrijk in de ontwikkeling van onze producten.

Yeti Acoustics heeft inmiddels veel gelukkige gebruikers. Zowel in de pro-audio wereld als in de consumentenindustrie én media.

Zie menu “Reviews” voor enkele voorbeelden.